Om Birgitte Riddersholm

Et styks powerkvinde med smittende energi

Find din ”Inner Power” og skab energi og ægte livsglæde.

Har du skabt det liv, du drømmer om? Eller er du blevet fastlåst i, hvordan andre ønsker at du, dit privatliv og dit arbejde skal være? Tiden er inde til du stopper op, mærker efter og finder din ”Inner Power”.

Mit navn er Birgitte Riddersholm og jeg er en selvstændig powerkvinde, mor og motivator, som udfordrer mennesker, især kvinder, til at skabe forandringer i overensstemmelse med deres værdier. Mine nærmeste beskriver mig som powerfuld, inspirerende, modig med en smittende energi og livskraft. Jeg har selv truffet vilde valg i livet, fordi det bare gav mening.

Forandring, fællesskab og foredrag
Jeg tilbyder fællesskaber og faglige foredrag med fokus på forandring. Jeg tager altid udgangspunkt i min ekspertmodel, men jeg lader mig også inspirere af det spirituelle, ny viden og de personer jeg møder på min vej.

Find din ”Inner Power”
Måske kender du allerede min unikke og gennemtestede PowerChangeModel™? Via tre simple faser finder du ind til din ”Inner Power”, sætter mål for dit liv ud fra dine værdier, og ændrer dine vaner mod det liv, du drømmer om. Modellen er skabt på baggrund af mit kandidatur i Change Management, min certificering som VaneCoach, Human Design Practitioner og ikke mindst min erfaring med hundredvis af kvinder, som det sidste årti har været igennem en forandringsproces hos mig.

Har du brug for hjælp til at finde din ”Inner Power”, vil jeg også gerne være din mentor.

Landsdækkende netværk for dig med noget på hjerte
Jeg giver dig adgang til et landsdækkende netværk for kvinder i udvikling. Vi videndeler, motiverer og inspirerer hinanden til forandring. Jeg elsker at se, hvordan kvinder vokser i fællesskab.

En ny ære for universet og for dig
Jeg tror på, at vi er i gang med en ny æra, hvor vi oplever at være tættere forbundet med vores sjæl, med hinanden og med noget der er større. Mine ambitioner er at gøre det lettere for dig at skabe powerfulde forandringer. Jeg vil udfordre de maskuline dominerende normer og strukturer, fordi det kan stå i vejen for det næste, du skal. Tiden er inde til du stopper op, mærker efter og finder din ”Inner Power”, så du kan får ny energi og opleve ægte livsglæde.

Kontakt & book

Ønsker du at booke et foredrag, eller har du spørgsmål, så udfyld formularen herunder.

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tusind tak for din besked 💚 Jeg kommer tilbage til dig hurtigst mulig.