Venindetræning

Udendørs holdtræning i Kgs. Lyngby for dig og dine veninder - med jeres egen personlige træner.

Venindetraening-min

Ladies, let's do this!

Du vil gerne træne udendørs. Men du gider ikke at gøre det alene. Du vil heller-ikke være på et store hold, hvor instruktørerne måske og måske ikke ser dig. 

Til gengæld vil du rigtig gerne træne sammen med [indsæt din veninde(r)s navn(e)], hvor i har et fælles mål om at 'få det gjort', men i har også individuelle træningsmål

I skal ses, både som gruppe OG som individuelle power-women 👉 DERFOR skal I træne sammen med mig!

Hvad er

"Venindetræning"

  • Udendørstræning i Kgs. Lyngby
  • Små hold, mellem 2-4 'veninder'
  • 'Veninder' kan også være fx familiemedlemmer, jeres mænd, teens osv. 
  • I sammensætter selv holdet
  • Vi finder sammen ud af, hvornår vi skal mødes
  • Prisen er pr. time, uafhængig af hvor mange i deltager
VeninderVirum-min

Pris:

5 x Venindetræning

1.000 kr.

pr. gang

Udendørs holdtræning i Kgs. Lyngby - når det passer jer

2-4 deltagere pr. hold

I sammensætter selv holdet

Vi finder sammen træningstiden

Faktura fremsendes for 5 timer ad gangen (5.000 kr.)

Har du spørgsmål? – Eller skal vi bare se at komme i gang?

 Send mig en SMS på 61670852, en E-mail på kontakt@birgitteriddersholm.dk eller skriv til mig på Facebook!

Birgitte Riddersholm

“Jeg har med en veninde haft fornøjelsen af Birgitte som personlig træner..
Det var en utrolig positiv oplevelse at træne med en veninde og Birgitte som vores personlig træner.
Jeg fik lige præcis det ud af jeg ville, nemlig generelt at komme bedre i form samt nemmere komme i gang med at løbe igen.
Kombinationen af, at træne med en god veninde, være ude i det grønne og følelsen bagefter er skøn..
Birgitte er fantastisk til at motivere på en super positiv og sjov måde.
Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte som træner😊”

Træner sammen med sin veninde

Birgitte Riddersholm

“Vi har brugt B som træner i vores familie i alderen 25-57 år. Vi har vidt forskellige baggrunde for både job og træning! Kontor, sygeplejerske, håndværker, ingeniør. B fik kort beskrivelsen fra os alle og ud fra det, skabte hun træningstimer med udfordringer, teamånd, konkurrencer, sved og rigtig mange grin! Meget motiverende og positiv træning som har bragt os tæt sammen og givet os indsigt i hinandens styrker (og svagheder).

Vi har lært at vi kan “alt” sammen - og vi træner fortsat sammen 2 gange om ugen uanset vejr/vind - det havde jeg aldrig forestillet mig ville ske! Kan kun anbefale alle at gøre det samme - fedeste træning og altid gået glad og træt hjem! ”

"Venindetræning" sammen med familien

Birgitte Riddersholm

“Jeg har sammen med tre veninder brugt Birgitte til venindetræning med stor succes. Det har været udfordrende, varierende og virkelig sjovt. Birgitte formåede at udfordre os alle på vores individuelle niveau med smil og humor, og hun gav os ideer til øvelser og programmer, som vi fortsat bruger - både når vi træner alene og sammen.

Samtidig var det så hyggeligt at træne samnen med mine søde veninder. Venindetræning kan klart anbefales hos skønne Birgitte. ”

Venindetræning med 3 veninder

Om din personlige træner, Birgitte

Når I skal i gang med at træne sammen med en personlig træner er det vigtigt, at matchet er der. Læs hér som Birgitte og mærk efter, om vi skal starte op på "Venindetræning" sammen...

Kort fortalt, så er jeg uddannet og certificeret Holdinstruktør, Personlig Træner og VaneCoach. Tilmed har jeg en Bachelor i Sport- & Eventmanagement og en Kandidat i Forandringsledelse, begge fra SDU og University of Miami.

Så er jeg gift med Andreas, og sammen har vi Alexander fra juni 2020. Vi bor i Lyngby, hvorfra jeg laver al min træning - både udendørs og LIVE. 

Jeg værdsætter frihed og fleksibilitet, hvorfor jeg er 100% selvstændig. Så kan jeg nemlig indgå i lige præcis de træningsforløb som jeg ønsker og modellere dem efter jeres behov, hvilket man som udgangspunkt ikke har tilladelse til, hvis man fx er ansat i et fitnesscenter. 

Når jeg starter et træningsforløb, både 1:1 og holdtræning, er det vigtigt at vi forventningsafstemmer: Hvad ønsker du/I af forløbet og hvad kan jeg hjælpe med. Denne snak kan vi enten tage forud for opstart eller under den første træningstime. 

Jeg træner ALTID udendørs, og det har jeg gjort i maaaahange år. Jep, hele året rundt laver jeg udendørstræning. Du skal være hjertens velkommen til at træne sammen med mig, hvis du også kan lide at træne i naturen, vil træne med egen kropsvægt samt bruge alverdens natur-udstyr som jeg finder på, så som træstupper, bænke og bakker. Jeg synes, at udendørstræning er SÅ SJOVT! Synes du også? 

Udendørstræning er Coronatræning

Du kan sagtens være med på mit udendørs træningshold, selvom der er Coronarestriktioner.

Selvom Corona-situationen stadig fylder meget og bestemmer hvad vi må og kan, så har udendørstræning fundet vej til danskernes træningshjerter. 

"Venindetræning" opfylder Corona-restriktionerne. Vi er nemlig:

  • udendørs
  • små hold
  • vi holder afstand

Kombinér udendørs holdtræning med et personlig træningsforløb 

- og opnå hurtigere resultater

Mange af mine holddeltagere gennemgår også et personligt træningsforløb med mig.

Jeg tilbyder en kombination af både holdtræning og personlig træning for jer, som ønsker en målrettet træning med resultater. Det er en rigtig god idé at kombinere de to ting, som tilmed samle begge typer af træning hos mig - for så kan jeg være din personlige træningsmakker på din rejse mod dit træningsmål. 


Overvejer du en kombination af Holdtræning & Personlig Træning? 

Så udfyld dette spørgeskema og afslut med at skriv dine kontakt oplysninger. Inden for 24 timer vil jeg tage fat i dig, så vi kan tale nærmere. Jeg vil give dig et tilbud, som du derefter kan beslutte dig for om du vil tage imod. 

Udfyld spørgeskemaet hér!

Hvorfor Udendørs Træning?

På mine holdtræninger leger vi med naturens redskaber sammen. Det kan ikke forklares - det skal prøves!

Jeg har specialiseret mig i at bruge naturen som en legeplads. Jeg plejer at sige, at naturen er "My Gym". Her finder vi naturlige redskaber: Bakker, bænke, træstubbe til at kaste med og træer til at løbe interval imellem.