VaneCoaching

I 2020 har jeg påbegyndt en uddannelse som VaneCoach. Hvorfor?
I takt med at jeg har mere og mere fokus på den mentale træning i mine klientforløb, har det været helt naturligt at tage denne uddannelse.


Som VaneCoach
™ hjælper jeg dig til at vælge dine vaner. 
Jeg arbejder med adfærdspsykologi via klientbaseret (online) samtaleterapi.

 

OBS.
Grundet Corona-situationen kombineret med barsel, vil jeg først være certificeret VaneCoach i 2021. Dog har jeg lov til at praktisere det på lige fod med andre VaneCoaches.

85138546_1068938320154484_329697512300478464_n

Typiske vaneændringer kan være:

 • Nye spisevaner
 • Nye træningsvaner
 • Ved forandringer i sit liv har man brug for hjælp til
  nye strukturer (ex efter ændring af jobsituation, i eller efter en graviditet, ændringer i parforhold, ...)

Men også mindre konkrete vaneændringer, så som:

 • At få mere 'energi' i hverdagen
 • At få mere 'glæde' i hverdagen
 • ... og lignende

Hvorfor VaneCoaching?

Vaner er automatiserede handlinger, som vi laver dagen lang. Langt de fleste vaner tænker vi ikke over, og de hjælper os med at spare energi til de situationer vi kommer i, hvor vi netop har brug for energi til at træffe beslutninger. Men nogle af vores vaner gavner os ikke godt. 

Fx.:
Hånden kører i pendulfart ned i skålen og op til munden, indtil den er tom. Du tager en ekstra portion aftensmad, også selvom du ikke længere er sulten. Du ved godt, at du bør løbe en tur, men sofaen kalder højere end løbeskoene. Du bør xxx, men så sker der yyy - igen!

Tilbage sidder du med den dårlige samvittighed og en krop eller et sind, som du ville ønske at du havde behandlet bedre.  

Den gode nyhed er, at vi altid kan ændre vores vaner. 
Nogle gange har vi brug for hjælp hertil. Og det er, hvad jeg gerne vil hjælpe dig med. 

 • Birgitte Riddersholm

  “Birgitte er fuld af smittende god energi, hun er inspirerende og utrolig dygtig til hendes job. Birgitte har hjulpet mig både psykisk og fysisk tilbage til min gamle form og indstilling.”

  Personligt Træningsforløb + Holdtræning

 • Birgitte Riddersholm

  “Gennem det sidste halve år, har jeg trænet med Birgitte - det har til tider været hårdt, men ikke så hårdt som forventet. Men det har også været sjovt, inspirerende og udviklende - og det havde jeg slet ikke forventet. Resultatet er at jeg har smidt en masse kilo og er kommet i mega god form. Det er virkelig skønt. Og det bedste ved det hele er, at hvis det begynder at skride for mig, så er Birgitte der som bagstopper. Det er trygt at vide. Så til min mentale og fysiske rejse, kunne jeg ikke have valgt en bedre makker 😊. Tusind tak til dig, Birgitte og til jer andre - overvej det - det er det hele værd 😊”

  Personlig Træning + Holdtræning

 • Birgitte Riddersholm

  “Birgitte er sød, forstående men også hård. Giver Birgitte mine bedste anbefalinger.

  Kan kun sige - kom nu i gang - do it !”

  Personlig Træning

 • Birgitte Riddersholm

  “Birgitte har en evigtsmittende energi og en fantastisk evne til at strikke en personlig træning sammen som både er sjov og udviklende.”

  Personlig Træning

 • Birgitte Riddersholm

  “Birgitte har i mit træningsforløb været en sprudlende og målrettet personlig træner! Jeg startede da jeg gerne ville strammes lidt op til mit bryllup, og jeg har en rygskade, der gør jeg ikke selv kan smutte i et fitnesscenter eller lignende. Jeg startede med det udgangspunkt, at det nok ikke ville fungere pga. rygskaden, men Birgitte formåede at lave et træningsprogram, der tog højde for min skade, og gjorde det muligt for mig at kunne træne uden for mange smerter. Dette gjorde det muligt for mig overhovedet at gennemføre forløbet!

  Tak for nogle tæske hårde uger, og den super støtte du har givet mig”

  Personlig Træning

 • Birgitte Riddersholm

  “Birgitte is an AMAZING personal trainer and I can wholeheartedly recommend her services to anyone looking to up their game, whether that be losing weight, getting in better shape or training for something specific.

  I cannot recommend her enough.”

  Personlig Træning

Betingelser

 • Aftalen er personlig, og gælder for den aftalte periode.
 • Betaling sker forud for ydelsen. Klienten modtager faktura pr. mail.
 • Ændringer af tider skal ske senest 24 timer før aftalt tid.
 • Al træning sker på eget ensvar. 
 • Betingelserne fremsendes til klienten, hvorefter de er gældende.

Se mere om Handelsbetingelser nederst på siden!