Din Personlige Træner

Jeg er din energiske træningsmakker.

Lad os sammen får et overskueligt blik på din træningsuge og lad mig give dig en detaljeret træningsplan, hvor du både kan træne udendørs og hjemme i stuen. Du skal bare udføre træningen – så mærker du hurtigt at du bliver stærkere og får mere energi. Nemt, ikke?

Skal vi komme i gang?

Birgitte knæ

Gør ligesom mine andre træningsmakkere: Investér i et træningsforløb og investér i dig selv!

Har du også svært ved at finde tid til at få trænet? For du ved jo godt, at det handler om at prioritere det? Men oftest er det bare nemmere at vælge afslapning efter en hård (hjemme-) arbejdsdag, og familien skal jo også have mad og børnene skal leges med, ing?

Du er ikke alene… Lad mig være din træningsmakker!

Når du vælger mig som din personlige træner, får du…

 • en træningscoach. Når du fortæller mig præcis hvad du ønsker, finder vi sammen en overskuelig og realistisk løsning på din træning.

 • en makker. Lige meget, om vi træner sammen eller om du træner alene, så vil jeg altid være ved din side og uddele kærlige pisk 😉. Det betyder, at du kan dele dine træninger med mig. Og jeg holder øje med dig. Du kan spørge mig til råds. Du kan løbende fortæller mig hvad der fungerer, og bare overhoved ikke fungerer for dig. Vi er sammen om din træning!

 • en plan. Fortæl mig hvor du er i dag – og hvor du gerne vil hen. Du får en plan, som detaljeret beskriver, hvordan du kommer i mål med din træning – dag for dag, uge for uge. Men der skal også være plads til ’øv-dage’ og syndige overspringshandlinger.

 • et detaljeret træningsprogram. Vil du træne med egen kropsvægt? Eller vil du have dit yndlings træningsredskab støvet af og få det i brug? Vil du træne udenfor eller hjemme i stuen? Jeg laver et personligt træningsprogram til dig, der også tager udgangspunkt i, hvor du og din krop er i dag. Og når du oplever at træningen skrider frem, så får du løbende nye træningsprogrammer, som passer til din fantastiske udvikling.
  Se hér, hvordan Helles træningsforløb ser ud.

Hvorfor vælge mig som din personlige træner?

Tjaaa, du skal i hvert faldet IKKE vælge mig som din personlige træner, hvis du ønsker...

Stride træningsplaner, som du bare SKAL følge. For, what’s the fun in that?

Dårlig samvittighed, når du en gang imellem alligevel vælger at de X Factor i sofaen sammen med familien eller skipper træningen for at drikke cafe latte med veninden. Det SKAL der være plads til hér.

Timelange træninger, hvor din tid skal tages fra dine vigtige opgaver på arbejdet eller derhjemme. Der er jo ingen grundt til at gå på kompromis med dét, som allerede fungerer for dig (og din familie).

Du kan jo eventuelt bruge lidt af din dyrebare tid på at læse om, hvem jeg er, her!

Birgitte Riddersholm2

Vil du vide mere? – Eller skal vi bare se at komme i gang?

 Send mig en SMS på 61670852, en E-mail på kontakt@birgitteriddersholm.dk eller skriv til mig på Facebook!

Muligheder & Priser

1 x Online Personlig Træning

600,-

betal pr. gang

1 x samtale
via telefon eller videokald

1 x ugeprogram
tilpasset dit liv

1 x personligt træningsprogram
skræddersyet til dig

Den pakke, flest køber

4 x Online Personlig Træning

550,-

pr. gang - betales samlet

4 x samtale
via telefon eller videokald,
typisk hver 2. uge

1 x ugeprogram
tilpasset hele perioden

4 x personligt træningsprogram
svarende til 8 ugers træning,
skræddersyet til dig

PS. Når du investerer i 4 x Online Træningsforløb og har mig som din egen personlige træner i 8 uger, to måneder, så svarer det til, at du betaler 39 kr. om dagen (altså, samme pris som en kop cappuccino på min lokale kaffebar) for en energisk, engageret og ekstrem sød træningsmakker 🤩 Jeg siger det bare...

Det siger mine træningsmakkere:

 • Birgitte Riddersholm

  “Jeg kan varmt anbefale Birgitte, der har et smittende dejligt humør og som insisterende men kærligt får fuldt op og motiveret en til at træne, så du er igang med en ny rytme, hvor træning er en fast del af din hverdag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

  Personligt Online Træningsforløb + Holdtræning

 • Birgitte Riddersholm

  “Birgitte har hjulpet mig både psykisk og fysisk tilbage til min gamle form og indstilling. Hun er fuld af smittende god energi, hun er inspirerende og utrolig dygtig til hendes job.”

  Personligt Træningsforløb + Holdtræning

 • Birgitte Riddersholm

  “Det bedste ved det hele er, at hvis det begynder at skride for mig, så er Birgitte der som bagstopper. Det er trygt at vide. Så til min mentale og fysiske rejse, kunne jeg ikke have valgt en bedre makker 😊. Tusind tak til dig, Birgitte og til jer andre - overvej det - det er det hele værd 😊”

  Personlig Træning + Holdtræning

 • Birgitte Riddersholm

  “Birgitte er sød, forstående men også hård. Giver Birgitte mine bedste anbefalinger. Kan kun sige - kom nu i gang - do it !”

  Personlig Træning

 • Birgitte Riddersholm

  “Birgitte har en evigtsmittende energi og en fantastisk evne til at strikke en personlig træning sammen som både er sjov og udviklende.”

  Personlig Træning

 • Birgitte Riddersholm

  “Jeg startede med det udgangspunkt, at det nok ikke ville fungere pga. en rygskade - men Birgitte formåede at lave et træningsprogram, der tog højde for min skade, og gjorde det muligt for mig at kunne træne uden for mange smerter.

  Tak for nogle tæske hårde uger, og den super støtte du har givet mig”

  Personlig Træning

 • Birgitte Riddersholm

  “Birgitte is an AMAZING personal trainer and I can wholeheartedly recommend her services to anyone looking to up their game, whether that be losing weight, getting in better shape or training for something specific.

  I cannot recommend her enough.”

  Personlig Træning

Betingelser ved Personlig Træning

 • Aftalen er personlig, og gælder for den aftalte periode - med mindre andet er aftalt.
 • Betaling sker forud for ydelsen. Efter vi har indgået en aftale, modtager du en faktura pr. mail eller også betaler du via MobilePay til 357778.
 • Ændringer af tider skal ske senest 24 timer før aftalt tid.
 • Al træning sker på eget ansvar. 
 • Ved fysisk personlig træning: Betingelserne fremsendes til klienten, hvorefter de er gældende.

Se mere om Handelsbetingelser nederst på siden!

Hvorfor Udendørs Træning?

Corona-pandemien har for alvor sat udendørs træning på ugeskemaet. Mens fitnesscentre og indendørs træningsaktiviteter er lukkede, får flere og flere øjnene op for, hvor fantastisk udendørstræning er - og hvor meget af denne træning du faktisk også kan tage med hjem på stuegulvet...

Naturstyrelsen kalder det 'Naturfitness'. Ja okay, når vi nu skal finde på et ord, så er det et fint nok. Men hvad er det og hvordan kommer du i gang med udendørs træning, udendørs personlig træning og udendørs holdtræning, når man er vandt til at træne indendørs eller måske overhoved ikke?

Det er faktisk ikke så svært igen. 

Du skal bare tænke på den gang du var et barn og legede på legepladsen, i haven eller i gården. Hvad fandt du frem? Garanteret ikke vægte, kettlebells eller body barre? Nej, du fandt sikkert bænke og bakker. Træstupper og temposkift. Hoppe over (eller i?) vandpytter og hænge i grenene. Det er præcis det samme: Du skal finde dit indre legebarn frem!..

...og det gør udendørs træning på skiiide sjovt, befriende og let tilgængeligt! 


Måske tænker du, at du umuligt kan blive mere tonet, opbygge muskelmasse, genoptræne efter en skade eller tabe kilo med udendørstræning?

Der må jeg skuffe dig! Den gode nyhed er, at der også er noget som hedder 'funktionel træning'. Det er forresten et fag, som jeg underviste i på Paul Petersens Idrætsinstitut i 2018-2019. Nå, men buttom line er at "funktionel træning funger". 

Funktionel træning er en træningsform som inddrager hele kroppen og forbedrer den til dagligdagsaktiviteter (-Wikipedia). Når du kombinerer funktionel træning med udendørs træning, får du en brugbart træning med mål for øje. 

Det kan jeg selvfølgelig hjælpe dig med!


Hvorfor er jeg en udendørs personlig træner?

Personligt ELSKER jeg naturen. Derfor har jeg specialiseret mig i at bruge naturen som min legeplads. Jeg plejer at sige, at naturen er "my gym". Her finder vi naturlige redskaber: Bakker, bænke, træstubbe til at kaste med og træer til at løbe interval imellem.

Min Personlig Træner rejse startede i 2015, hvor jeg blev uddannet og certificeret - i et træningscenter. Kort efter startede jeg klientforløb med vægte, løbebånd og et fugtigt indeklima i DGI-byen træningscenter. Samtidig flyttede jeg til Virum og blev løbetræner og styrketræner hos Power Training, som er et udendørs træningskoncept. Jeg blev komplet forelsket i naturen - igen. Derfor tog jeg valget om at springe ud som 100% udendørs personlig træner og udendørs holdinstruktør. Og i dag laver og tilbyder jeg kun udendørs personlig træning, træningsforløb til udendørs træning - som du også kan tage ind i stuen, og udendørs holdtræning. Foruden VaneCoaching, men det er en helt anden boldgade. 

Elsker du også naturen. Eller vil du til det? Jeg oplever, at alle - både mine træningsmakkere og jeg selv - er i en bedre forbindelse med os selv og hinanden, i forhold til fx fitnesscenterets lukkede rammer. Forbindelsen opstår, når der er højt til himlen, og når vind og vejr giver os udfordringer og styrke. Ganske, som vi er skabt!

Er jeg dit rigtige match?

Jeg ved, hvor vigtigt det er for dig, at vi er det rigtige match. 

Som træningsmakkere, skal vi bruger meget unik tid sammen. Det er vigtigt for os begge to, at vi har en god relation. Hvis du vil være helt sikker på, at matchet er der - inden vi starter - så... 


...tilbyder jeg selvfølgelig, at vi tager din "Dig & Mig samtale". Det er op til dig, om vi skal gøre det over telefon, videokald, E-mail eller Messenger på Facebook

Du må gerne allerede nu overveje følgende:

1. Hvad vil du gerne opnå med et personligt træningsforløb?

2. Hvordan er dit fysiske niveau i dag (fra 1-10)?

3. Hvad er dine forhindringer?

4. Hvad bliver du motiveret af?

5. Hvad forventer du af mig som din personlige træner?

 

Du kan også sende dine svar til mig i dette spørgeskema. Så kontakter jeg dig bagefter...

Send mine svar nu!

Helles træningsforløb

Helle på 41 år bor sammen med sin mand og børn i et hus i Virum. Da Coronaen satte en stopper for Helles egen træning, kontaktede hun mig for at høre, om vi kunne finde en corona-venlig træningsløsning. Vi blev enige om at hun matchet var dér, og at hun skulle investere i et online træningsforløb med 4 x online træninger sammen med mig. Her kan du se i detaljer, hvordan jeg planlage hendes hjemmetræning:


Helle havde, ligesom så mange andre, fået vendt op og ned på sin hverdag. Nu havde hun brug for at komme i gang med at træne igen - og få skabt nogle gode træningsvaner. Men hun havde også brug for mig som sin træningsmakker, sin "støttepædagog", som hun kaldte mig - for så vidste hun, at hun 'ville få det gjort'. 

Helle ønskede et træningsforløb med 2-3 træninger om ugen af ca. 30 min. varighed. Hun ville træne uden træningsredskaber: Hun skulle nemlig kunne træne både ude i haven og inde i udestuen, afhængig af vejrguderne.

Efter første samtale, kunne jeg planlægge et træningsforløb for de næste 2 måneder til Helle. 

Vi lavede en ugeplan, som passede ind i hendes nye hverdag med hjemmearbejde, mand og børn. Efter eget ønske, blev ugeoversigten krydret med både daglige gåture i frokostpauserne, en enkelt ugentlig løbetur i weekenden, styrketræning af core (altså, et udendørs træningsprogram for styrke af maveregionen fra mig) og træningsfrie dage.

Dagen efter, modtog hun sit første træningsprogram med personlige styrkeøvelser: 

Personligt Styrkeprogram 1 Personligt Styrkeprogram 2

Herefter FaceTime'de vi ca. hver 2 uge. Helle fortalte mig, hvad der havde fungeret godt, mindre godt og hvilke øvelser som hun gerne ville have mere af. Hun fik løbende opdateret sit træningsprogram med progression, hvilket vil sige at vi puttede lidt mere på det øvelser, som hun havde trænet sig til at være nemme. 

Efter en måned, var Helle blevet sendt hjem med sit arbejde. Hun havde fået installeret arbejdsplads ved spisebordet, men hun var begyndt at få smerter i skulder og nakke. Helle havde i mellemtiden erhvervet sig nogle håndvægte. Perfekte til de nye øvelser for skuldre og nakke, i sit efterfølgende styrketræningsprogram:

Træningsprogram Coronatræning 1 Træningsprogram Coronatræning 2

Inde den 4. aftale i denne omgang, kom der nogle nye ændringer i Helles liv. Derfor ventede vi lidt længere tid med den sidste samtale. Da tiden var rigtig, SMS'ede Helle til mig, at hun var klar. Hun fortalte, at hun havde en grundlæggende god styrke i sin krop - men ønskede mere power træning, altså et tilpasset HIIT (high intensity training) program. Fedt! Det skulle være et træningsprogram, som hun både kunne lave med sine børn og sin mand - hvis de altså gad det. Helt perfekt, det fik hun...

Efter en uge modtog jeg denne mail retur fra Helle: 

Personlig Træning Helle testimonial

 

Sidenhen har jeg haft Helle i røret et par gange. Enten når hun har spørgsmål eller når hun vil have opdateret sine programmer. Der har vi selvfølgelig fundet en billig pris på. I dag træner Helle og jeg stadig sammen, når hun har lyst.