Om Birgitte Riddersholm

Et styks powerkvinde med smittende energi

Jeg motiverer og inspirerer mennesker, især kvinder, til at finde sin "inner power", hvorfra de kan leve et sundt, sjovt og autentisk drømmeliv.

Jeg hedder Birgitte Riddersholm og jeg er lever for MENNESKER og MULIGHEDER. Der udover er jeg MOR og interesserer mig for MAGI. 


Powerkvinde i overhalingsbanen
Jeg har altid været en power woman. Mine veninder beskriver mig som lidt af en "fartbølle" med masser af energi. Men livet i overhalingsbanen kan også gå galt...

I starten af 2023 blive jeg sygemeldt med stress og angst. Jeg var lige blevet skilt, havde en søn på 2 år, jonglerede med 2 jobs og eget, nyt hjem i Gentofte. "Nemt", tænkte jeg. Men det kunne naturligvis ikke fortsætte.

Først blev jeg total bramset. Mit altid eksisterende drive sagde: Okay, Birgitte, hvad skal du lære af denne udfordring? Det blev starten på et dybt, indre arbejde, hvor jeg besøgte traumer, redefinerede relationer, skabte nærvær og mødte "mig".

Nu er jeg tilbage, men på en rolig landevej, hvor der findes vejgrøfteblomster i de smukkeste farver, hvor jeg nyder at hilse på koen på marken, synge med hestens vrinsken, og følges med sommerfuglene, som guider mig. Jeg er nu et sted, hvor jeg bestemmer tempoet og tiltrækker dem og det, jeg ønsker at følges med. Og jeg nyder hvert sekund af turen. Dét kalder jeg "magi".


Mennesker og muligheder
Som tidligere nævnt, ligger det i min natur at se muligheder frem for problemer. Den tilgang har flere gange i mit liv manifasteret sig i skabelsen af fællesskaber med ligesindede, som har inderligt brug for at blive empowered.

Da jeg var personlig træner, kunne jeg samle store grupper af livsglade mennesker i alle aldre, som trænede sammen med mig - udendørs og i al slags vejr. Da jeg blev mor under Covid, og man afskaffede mødregrupper, skabte jeg "MORsom Træning"; et udendørs træningshold for mødre på barsel, hvor højdepunktet var den efterfølgende hygge-kaffe på den lokale café.


The New Power
Den seneste tid har vist mig, at det er livsnødvendigt at finde, hvad jeg kalder, sin "inner power", for at leve sit drømmeliv. Uden først at finde ind til kernen af, hvem du er, lægger Universet dig ned før eller siden. Eller, måske endnu værre, fortsætter du med at leve et middelmådigt liv i samfundets trummerum - og så vinder du ikke i livet.

Sammen med de aller-dygtigste terapeuter, behandlere og hjertemennesker, har jeg skabt "The New Power". Et netværk, et koncept og en filosofi hvor vi stoler på, at vi har et mega stort potentiale. Vi skal "bare" turde stole på, at når du slipper grebet og viser sårbarhed, skabes der flow (skal renskrives)

Men du skal turde overgive dig til lade livet flyde igennem dig, hvilket kan betyde at du får brug for kropsterapi, traumehealing og meditation for bare at nævne nogle af de processer, jeg selv har besøgt. For, hvor går man hen hvis man ved, at man kan mere, end man tror

LÆS MERE OM "The New Power" HER


En ny æra for universet og for dig
Jeg tror inderligt på, at vi er i gang med en ny æra, hvor vi oplever at være tættere forbundet med vores sjæl, med hinanden og med noget der er større. Mine ambitioner er at gøre det lettere for dig at skabe dit drømmeliv. Jeg vil udfordre de maskuline dominerende normer og strukturer, som jeg kalder for samfundets trummerum, fordi det kan stå i vejen for det næste, du skal. Tiden er inde til du stopper op, mærker efter og finder din ”inner power”, så du kan får ny energi og leve dit sunde, sjove og autentiske drømmeliv.

Kontakt & book

Ønsker du at booke et foredrag, eller har du spørgsmål, så udfyld formularen herunder.

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt 💚

Tusind tak for din besked 💚 Jeg kommer tilbage til dig hurtigst mulig.

Foredrag

Læs mere her

Forløb

Læs mere her - kommer

Fællesskab

Læs mere her - kommer