Udendørs Holdtræning

Jeg ELSKER at træne udendørs sammen med jer

Power Training Lær at løb

Udendørs holdtræning: Kom med på mit hold i Kgs. Lyngby - læs mere nedenfor:

Træner du, ligesom mig, bedst sammen med andre?

Du skal være med, hvis bare én af disse passer på dig...

 • Du elsker et træningsfællesskab
 • Du bliver motiveret af at træne sammen med andre
 • Du nyder (måske endda elsker) når der bliver 'stukket' til  dig
 • Du ved, at du bliver SÅ glad bagefter
 • Du prioriterer at træne ude i naturen
 • Du er ikke bange for at blev beskidt
 • Du får energi af at bruge energi
 • Du mangler et afbræk fra hverdagens 'trommerum'

...Så skal du med til en gratis prøvetime hos mig. 

Power Training er udendørs holdtræning i Kgs. Lyngby

Jeg underviser hos Power Training, som er et udendørs træningskoncept i og omkring København. Er du ny, inviterer jeg altid på en gratis prøvetime. Men pas på, det kan blive stærkt vanedannende ;)

Hvis du vil træne med mig, så underviser jeg fast i Kgs. Lyngby, og nogle gange i Virum, Holte og Bagsværd. Læs mere om Power Training længere nede på siden.

BR PW

Vil du vide mere? – Eller skal vi bare se at komme i gang?

 Send mig en SMS på 61670852, en E-mail på birgitte@powertraining.dk eller skriv til mig på Facebook!

Hold & Priser

Onsdage kl. 17:00-17:45

PowerSTART Strong
Udendørs holdtræning med styrke u. løb - Begynder 

Mødested: Lyngby Hovedgade 4, 2800 Kgs. Lyngby. 

Husk: Evt. træningsmåtte og pandelampe (i vinterhalvåret)

Tilmelding: Skriv til mig på birgitte@powertraining.dk eller her på siden.

Læs mere om PowerSTART Strong hér!

Mandage kl. 18:45-19:30

"Lær at løb... foråret i møde"
Et lukket udendørs træningshold i Lyngby for dig, som gerne vil i gang med at løbe (igen)

Starter igen til april!

Se mere hér

Pris for medlemskab hos Power Training: 259 kr. / mdr. 

- Du kan deltage på alle hold og på alle lokationer. - Betaling sker via PBS hver 3. måned.
Se mere om Power Training længere nede på siden.
 

 • VaneCoach Birgitte Riddersholm

  “Birgitte er god til at sammensætte et nyt program fra gang til gang med forskellige øvelser og giver kyndig vejledning undervejs.

  Endelig et hold hvor man kan komme som nybegynder / begynder på ny, uden at det kræver en vis grundform fra start.”

  Holdtræning

 • VaneCoach Birgitte Riddersholm

  “Jeg prøvede en træningstime på Birgittes PowerStart hold i Lyngby. Det var en rigtig god oplevelse i smukke omgivelser, hvor Birgitte med sin gode humør, kompetente og vejledende træningsform, fik introducerede mig for en bedre og sjovere måde at træne på.”

  Holdtræning

 • VaneCoach Birgitte Riddersholm

  “Birgitte er mere end bare en holdinstruktør:
  Resultatet er at jeg har smidt en masse kilo og er kommet i mega god form. Det er virkelig skønt. Og det bedste ved det hele er, at hvis det begynder at skride for mig, så er Birgitte der som bagstopper. Det er trygt at vide.
  Tusind tak til dig, Birgitte og til jer andre - overvej det - det er det hele værd 😊”

  Personlig Træning + Holdtræning

 • VaneCoach Birgitte Riddersholm

  “Birgitte er fuld af smittende god energi, hun er inspirerende og utrolig dygtig til hendes job. Birgitte har hjulpet mig både psykisk og fysisk tilbage til min gamle form og indstilling.”

  Personligt Træningsforløb + Holdtræning

 • VaneCoach Birgitte Riddersholm

  “Jeg kan varmt anbefale Birgitte, der har et smittende dejligt humør og som insisterende men kærligt får fuldt op og motiveret en til at træne, så du er igang med en ny rytme, hvor træning er en fast del af din hverdag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

  Holdtræning + Personligt Online Træningsforløb

Om Power Training

Jeg samarbejder med Power Training, som er udendørs holdtræning i og udenfor København. Hos Power Training er jeg franchisetager i Kgs. Lyngby, hvor jeg bor - og derfor er omgivelserne min legeplads og baghave.

Alle kan være med på mine hold, som selvfølgelig kører hele året rundt. Kom til en GRATIS PRØVETIME og se, om udendørs holdtræning også er noget for dig!

Om Power Training

Nynne Gudmann Noelsin Pertsas er ejer af Power Training ApS. I 2015 ansatte Nynne mig som løbeinstruktør og holdinstruktør på et af deres udendørs træningshold i Virum. Jeg blev total bidt af det!

Nogle år senere flyttede jeg til Kgs. Lyngby og blev franchise-tager der. Det betyder, at jeg i dag ejer en lille del af virksomheden - og jeg står derfor 100% inde for hvad vi laver. 

Mens udendørsløbeholdet ('PowerPack', hedder det) i Virum stadig kører derud af, har jeg valgt kun at fokusere på udendørs styrketræning i Lyngby. Vores udendørs styrketræningshold kalder vi for 'PowerStrong' og hér få du en masse styrketræning og en smule løb. Men: Vi løber aldrig langt - kun i samme område (fx rundt om den lille sø i Sorgenfri Slotspark)- Derfor kan du også være med, selvom du går eller lunter. ALLE KAN VÆRE MED.

Fordi jeg altid har en personlig interesse i at gøre mine skønne holdmedlemmer bedre og stærkere, blev niveauet på holdet hurtigt løftet. Derfor startede jeg i 2019 et total nybegynderhold, som jeg kalder PowerStart Strong. Alt er det samme: Det er udendørstræning, det er styrketræning og selv øvelserne er de samme. Men holdet er mindre og jeg går øvelserne grundigere igennem sammen med dig. Målet er, at du skal være med på holdet i 1-2 måneder for derefter at være på niveau med de andre på PowerStrong holdet.

Derfor er dette hold også utrolig populært for nybegyndere, for gravide, til efterfødselstræning og genoptræning af skader.


Hvad sker der, når du tilmelder dig en gratis prøvetime hos mig?

Er det første gang du skal prøve et af mine hold, så skal du skrive til mig på birgitte@powertraining.dk og hør, om der er plads på holdet. 

Vi har stadig holdtræning mens der er Corona-restriktioner. Skriv til mig, så fortæller jeg dig hvordan den nuværende situation ser ud. 

Når vi finder plads på holdet til dig - og det kan gå rigtig stærkt! - så skal du bare pakke en træningsmåtte (hvis du har sådan én og ønsker at bruge den. Det gør jeg ikke selv, men mange på holdet gør) og en vandflaske. Vi mødes på P-pladsen ved Newsec på Lyngby Hovedgade 4, 2800 Kgs. Lyngby. Der er gratis parkering. Kom gerne 5-10 minutter før holdstart.

Præcis kl. 17:30 (eller hvilken tif din holdtræning starter på) går vi i gang: Oftest bruger vi Sorgenfri Slotspark eller et af de andre nærliggende grønne arealer. 

Når du er ny, holder jeg lidt ekstra øje med dig. Både for at sikre mig at du ikke laver nogle forkerte øvelser (som vi alle gør en gang imellem) og for at høre, om du også har det fedt!

Efter endt træning vil jeg meget gerne have din personlige feedback. Hvad var sjovt, hvad fungerede eventuelt ikke. Og kunne du tænke dig at være med igen?


Tilmelding til Power Training

Hvis du gerne vil være medlem og med vores udendørs træningshold og holdtræning, tilmelder du dig Lyngby-lokationen på hjemmesiden: powertraining.dk/tilmeld

Prisen er 259 kr. pr. måned. Du betaler via PBS hver 3. måned, hvilket du kan se når du klikker dig igennem tilmeldingsmodulet. Herefter får jeg besked om at du er blevet medlem - juhuu!

Der er en lukket Facebook-gruppe tilknyttet hver Power Training lokation. 'Power Training - Lyngby' finder du her! Den er kun for medlemmer. Her kommunikerer jeg, og de andre trænere, med jer. Vi lægger også billeder op fra træfningerne, som du kan se og grine af bagefter. 

Som medlem af Power Training kan du træne på alle Power Training lokationerne og på alle holdene (med undtagelse af lukkede hold). De andre grupper kan du finde ved at søge på Facebook. 

Normalt behøver du IKKE at tilmelde (eller evt. framelde) dig holdtræningen. Men her i Corona-tiden har vi lidt andre regler. Skriv derfor til mig på birgitte@powertraining.dk så vi kan være sikre på, at du kommer sikkert med.

 


PowerSTART Strong 

Endelig starter vi et nyt begynderhold op i Lyngby.

Holdet er for dig, som er...
...kommet ud af træningsformen, og nu skal den findes igen. Og for dig, som har haft en skade, har født eller på anden vis ikke har kunne træne "normal", men det skal der gøres noget ved. Og holdet er 100% for dig, som er træt af at være corona-indelukket - og NU skal vi ud og træne i naturen, sammen med andre på samme træningsniveau - og selvfølgelig med en energisk træner.

PowerSTART Strong er et åbent hold - dvs. at alle medlemmer hos Power Training kan være med.

TID: Onsdage kl. 17:30-18:15
MØDESTED: På P-pladsen ved Newsec, Lyngby Hovedgade nr 4.
Pris og tilmelding: se længere nede.

Din træner er energiske Birgitte Riddersholm Arentoft, som lever og ånder for at få Jer til at svede og have det sjovt samtidig, på dine udendørs træningshold.

GRATIS PRØVETIME.

Er du ikke helt sikker endnu? Så kom med på en gratis prøvetime og mærk efter, om det er noget for dig. Tilmeld dig en gratis prøvetime ved at skrive til: Birgitte@PowerTraining.dk

Vil du også være med på holdet? 

Så skal du være medlem hos Power Training Lyngby (Hvis du ikke allerede er medlem på en anden lokation). 
PRIS: Det koster 259 kr./mdr.
Tilmeld dig Power Training hér.

TILMELDING sker via Facebook-gruppen "Power Training - LYNGBY". (link: https://www.facebook.com/groups/1500734326887344)  
- Max. 24 deltagere på holdet. 
- Medlemmer har førsteret.
- Vi tager selvfølgelig Corona-hensyn.

Udendørstræning er Coronatræning

Du kan sagtens være med på vores udendørs træningshold, selvom der er Coronarestriktioner.

Mens Corona-situationen er gået og og ned, har Power Training tilpasset sig restriktionerne. Det vil sige, at vi har holdt lokationerne åbne gennem hele perioden. Vi er nemlig...

 • udendørs
 • små hold
 • vi holder afstand

Politiet har endda været forbi flere af vores lokationer for at tjekke efter om vi overholder reglerne for afstand og gruppestørrelse. Vi har aldrig fået andet end "thumps-up"!

Men...

Vi har været nødt til at indføre tilmelding og registrering af vores 'udendørs corona holdtræning' - selvom det egentlig er imod vores koncept. Derfor kan du ikke længere dukke op til en holdtræning. 

Skriv i stedet til mig og hør, om du kan være med til en gratis prøvetime: birgitte@powertraining.dk


Er du allerede medlem, så skal du tilmelde dig holdtræningen på den lokation, som du ønsker at deltage på. Hvis det er i Lyngby, skal du være medlem af vores Facebook-gruppe. Du kan tilmelde dig, når din instruktør lægger et opslag med tilmelding op på lokationens Facebook-gruppe. Her skal du være hurtig, for det er nemlig efter "først til mølle-præncippet". (Tilmelding til vores udendørs holdtræning / coronatræningen kan KUN ske via Facebook!)

Kombinér udendørs holdtræning med et personlig træningsforløb 

- og opnå hurtigere resultater

Mange af mine holddeltagere gennemgår også et personligt træningsforløb med mig.

Jeg tilbyder en kombination af både holdtræning og personlig træning for jer, som ønsker en målrettet træning med resultater. Det er en rigtig god idé at kombinere de to ting, som tilmed samle begge typer af træning hos mig - for så kan jeg være din personlige træningsmakker på din rejse mod dit træningsmål. 


Overvejer du en kombination af Holdtræning & Personlig Træning? 

Så udfyld dette spørgeskema og afslut med at skriv dine kontakt oplysninger. Inden for 24 timer vil jeg tage fat i dig, så vi kan tale nærmere. Jeg vil give dig et tilbud, som du derefter kan beslutte dig for om du vil tage imod. 

Udfyld spørgeskemaet hér!

Hvorfor Udendørs Træning?

På mine holdtræninger leger vi med naturens redskaber sammen. Det kan ikke forklares - det skal prøves!

Jeg har specialiseret mig i at bruge naturen som en legeplads. Jeg plejer at sige, at naturen er "My Gym". Her finder vi naturlige redskaber: Bakker, bænke, træstubbe til at kaste med og træer til at løbe interval imellem.