Power Coach Birgitte Riddersholm

Book et foredrag med fokus på succesfulde forandringer

Bliv klogere på at skabe forandringer ud fra din "Inner Power", og lad dig blive inspireret af mine ærlige fortællinger, som balancerer viden og erfaring på en hel unik måde.

Kontakt eller book et foredrag

Jeg tilbyder foredrag, oplæg og workshops med fokus på forandring. Her tager jeg altid udgangspunkt i min ekspertmodel, PowerChangeModel™, men jeg lader mig også inspirere af det spirituelle, ny viden og de personer jeg møder på min vej.

Når jeg står foran et publikum, bringer jeg altid mig selv og min karakter med ind i oplægget. Det er min styrke, at jeg kan induitivt inspirere og motivere enhver, som engagerer sig. 


Find din ”Inner Power”
Måske kender du allerede min unikke og gennemtestede PowerChangeModel™? Via tre simple faser finder du ind til din ”Inner Power”, sætter mål for dit liv ud fra dine værdier, og ændrer dine vaner mod det liv, du drømmer om.

Modellen er skabt på baggrund af mit kandidatur i Change Management, min certificering som VaneCoach og som Human Design Practitione, og ikke mindst min erfaring med hundredvis af kvinder, som det sidste årti har været igennem en forandringsproces hos mig.

Thumpnail Lets Talk About You

SE ELLER GENSE
disse powerfulde videoer fra mine foredrag og oplæg hos Kvindeværket

Find din Inner Power

Kontakt & book

Ønsker du at booke et foredrag, eller har du spørgsmål, så udfyld formularen herunder.

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tusind tak for din besked 💚 Jeg kommer tilbage til dig hurtigst mulig.

Det siger kvinderne:

Power Coach - Birgitte Riddersholm
Vibeke - Pædagogisk familierådgiver, alenemor og deltager på foredrag

“Birgitte Riddersholm er en magisk oplægsholder og hun taler ind i alt det der lige nu fylder i mig: Ensomhed, frygt, kærlighed og ikke at have lov til at fylde verden med den jeg er.

Tårene pressede på og jeg føler mig fuldstændig nøgen, sårbar og samtidig fuldstændig åben for alt, der skal ske lige nu på min rejse i livet 💚”

Pædagogisk familierådgiver, alenemor og deltager på foredrag

Power Coach - Birgitte Riddersholm
Rikke A. Mikkelsen - Coach, mor og deltager på workshop

“Tak for en lærig og magisk aften, jeg var fyldt op med energi da jeg kørte derfra💫
Det dejligste forum, hvor alle kan føle sig trygge og være dem selv☺️På gensyn, for vi ses helt sikkert igen.”

Coach, mor og deltager på workshop

Power Coach - Birgitte Riddersholm
Nadia Pedersen - Terapeut og deltager på oplæg og workshop

“Jeg fik øje på et par begrænsninger af mine egne, vi er nemlig alle lidt halvblinde os selv 😉 Men nu: Ud over stepperne med mig🤪😉💪❤️”

Terapeut og deltager på oplæg og workshop

Power Coach - Birgitte Riddersholm
Anonym, sej kvinde - deltager på foredrag

“Tusind tak for oplægget i dag!! Mega inspirerende! Jeg har lige sagt mit fede job op som projektleder i et reklamebureau, fordi jeg ikke kunne mærke mig selv. Du bekræftede mig i, at det var rigtigt - jeg skal fortsætte med at lytte til mig selv (og universet) og så skal jeg lære at sortere andres holdninger og meninger væk. Lige nu er jeg på bar bund med mit arbejdsliv - og de er et helt ok sted at være.”

deltager på foredrag