Personlighedstyper

Personlighedstyper (1)

"Du er en ENFP'er", sagde en mand til mig i sidste uge, efter jeg havde danset med ham i 20 minutter på en salsaklub i København, og vi var gået udenfor for at trække luft. 

 

Jeg har altid gået op i at lære om personlighedstyper og -træk. Mest af alt fordi jeg er af den overbevisning, at vi alle er forskellige og vi alle har hver vores sandhed (hvorfor jeg nok også er så God damn nysgerrig på alle). Myers-Briggs, DISC-profil, astrologi, human design... Hit me!

 

Jungiansk Typeindeks (JTI) var den personlighedstest, han hentydede til. Men mit svar var (lige for hurtigt, måske!?):

"Nej! Prøv med ENFJ" 

 

Jeg elsker, at han så mig som en udadvendt, åbenhjertet og åbensindet person. Men forskellen på P'et og J'et gør alligevel en forskel. Alligevel motiverede han mig også til at tage testen igen, og ganske rigtig er jeg (stadig) ENFJ - Protagonisten:

 

"Folk tiltrækkes af stærke personligheder, og Protagonister udstråler ægthed, interesse og altruisme, og de er ikke bange for at rejse sig op og tale, hvis de føler det er nødvendigt. Det er naturligt og nemt for dem at kommunikere med andre, især ansigt til ansigt, og deres intuitive karaktertræk hjælper Protagonister til at nå ud til alle, enten det er gennem fakta og logik eller rå emotioner. Protagonister har nemt ved at se forbindelsen mellem, hvad der motiverer andre og begivenheder, som ved første øjekast ikke hænger sammen, og har evnen til at bringe disse idéer sammen og kommunikere dem ud som et fælles mål på en måde, som tryllebinder tilhørerne."

Er du mon enig?

 

Det kunne være spændende at finde ud af, hvad han ville sige til det i dag. Og ikke mindst, at finde ud af hvad han er - men det er igen min evige interesse i andre mennesker, der titter frem.

 

Tag selv testen, og lad mig vide, hvilken type du er 

Human Design - et energisk fingeraftryk
Let's Talk About YOU! x Kvindeværket

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar