Human Design - et energisk fingeraftryk

Blog Power Coach Model

Hvad er Human Design?

Jeg kan bruge mange linjer på at beskrive, hvad Human Design er, men jeg vil i stedet koge det ned til dette: 

Human Design er et energisk fingeraftryk, som giver dig BEVIDSTEHED og kan styrke din IDENTITET!


Hvad giver Human Design?

Kender du det der med at man går i gang med noget nyt - og man har bare flair for det? Sådan faldt Human Design ned i min turban i januar 2023. Jeg har altid interesseret mig for stjernetegn og lyttet en masse podcasts om "Enneagrammet". Selvom jeg synes det er død-spændende, husker jeg bare ikke hvilken type der gør hvad. Sådan var det IKKE med Human Design: Jeg åbnede op for kurset. Jeg forstod det. Jeg huskede det. Jeg havde det som om, at jeg altid har kunnet det. 

Det må da være meningen, at jeg skal bruge dette værktøj i min redskabskasse, når jeg hjælper andre med Power Coaching...


Men for mig var det i høj grad også selvudvikling! Og disse indsigter blev meget MEGET tydelige for mig:

  • Jeg er Manifesting Genetator i energitype - en "fartbølle". Og hvis jeg skruer ned for mig selv, kommer jeg ud af flow. Derfor skal jeg IKKE lytte på andre, når de beder mig om at "basse ned", men i stedet omgå mennesker, som elsker min utømmelige energi og holder mig oppe.

  • Jeg har et KÆMPE følelsescenter - og jeg mærker følelser i bølger. Mine bølger er vilde: De går op-op-op og med ét går de ned! Derfor skal jeg IKKE træffe vigtige valg i en bølgedal eller -top, men i stedet vide at det er OK at trække mig når jeg er nede, og gemme beslutninger til at jeg er i balance. 

  • Jeg er 5/2'er i profil - altså en inspirator, som andre elsker at lytte på. Og så finder jeg viden naturlig, faktisk så naturlig at jeg kan tvivle på mig selv. I know, det lyder underligt... Men derfor skal jeg IKKE holde mig tilbage, og i stedet tale højt om al den viden jeg besidder, fordi I er faktisk mange som er dybt interesserede. 

  • Min mest tydelige "channel" i min nuværende livsfase er 36-35, som handler om at inspirere andre med min følelsesmæssige dybde. Wauw... Det har gjort en forskel for mig og min kommunikation. At turde stole på, at jeg GERNE må tale om mine følelser, fordi de derfor inspirerer andre. Og det er præcis derfor, jeg har lavet mit Power Woman Netværk.


Hvordan bruger du Human Design?

Dit Human Design Chart er det samme hele livet. Det blev skabt da du blev født, og derfor kan du hente det ned én gang, men bruge det i forskellige livsfaser. Det spændende sker, når du får hjælp til at tyde det af en som mig, som ikke kender dig inden i. For hvad ser jeg mon, som uddannet Human Design Reader? 

  1. Først besøger du www.myhumandesign.com
  2. Du skal kende din korrekte fødselsdag og geografiske fødested 
  3. Klik: "view your chart", og du ser en model ligesom min:

HD Birgitte

  • Hér står alt, du skal bruge: Din energiprofil, din strategi, din autoritet, din profil, dit incarnation cross... 
  • I modellen til venstre kan du også se alle dine definere og udefinerede centre + alle dine gates og channels. 


Som du kan se, er der uendelig meget information at hente, og det kan måske virke liiiidt uoverskueligt.


Men bare rolig... 

...jeg vil meget gerne hjælpe dig med at tyde, hvad dit energiske fingeraftryk er - men også give dig personlig vejledning i den livsfase du er i lige nu.

Ræk ud! Jeg tilbyder følgende:

Human Design Chart + Reading

 

Human Design 1:1 Reading

Law Of Attraction
Personlighedstyper

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar