Step 1: Find din Inner Power 🚀

Step 1 (1)

I videoen hér fortæller jeg kort (ja ja, alt er relativt 😅) om, hvordan jeg bruger Human Design til at finde den "Inner Power". 

Køb Human Design med Birgitte Riddersholm

 

Men først, lad os lige opsummere Power Coach Modellen...

Step 1 handler om at finde din "Inner Power"

Du kender det måske som dine indre værdier, indre drivkraft eller måske som dit "why". Jeg kalder det "Inner Power" fordi jeg arbejder med energier. I søgen efter at finde din "Inner Power" bruger jeg 1) Coaching og 2) Human Design. Begge emner fortæller jeg mere om i denne artikel.

Human Design er, i mine øjne, et uundgåeligt værktøj, når du søger BEVIDSTEHED og vil styrke din IDENTITET. 

Step 2 starter, når du har fundet din "Inner Power", og handler om at sætte et mål for, hvad vi GERNE vil opnå. Step 2 fortæller jeg meget mere om hér

Step 3 handler om vaneændringer. Nu ved vi hvor du kommer fra og hvor du gerne vil hen med dit liv. Så kan vi begynde at ændre på dine vaner. Step 3 er suuuper spændende, og der fortæller jeg om hér


Kom i gang med at finde din "Inner Power" med Power Coaching 🚀

 

Coaching som redskab

"Hånden op, hvis du har en coach i dit liv"

Sådan starter jeg ethvert foredrag, når vi taler om "Inner Power". For der er absolut inden tvivl om, at en (dygtig) coach i dit liv hjælper dig med at se på dit liv med udfordrende øjne. Èn sætning, jeg ALTID bruger er:

"...og hvad vil du gerne opnå med det?"

Når du kører den igennem nok gange, rammer du en følelse. Og SÅ er du i hus. 

Men det er mega-svært at gøre alene. For wupti, så bøjer du af, i stedt for at gå i dybden. 

Men det får du dælme ikke lov til, med mig som din coach!

 

Nu til Human Design

Human Design handler om BEVIDSTEHED og om at styrke din IDENTITET. Bum!

I videoen hér fortæller jeg om hvordan jeg bruger Human Design i Power Coach Modellen, og under videoen fortæller jeg om de 5 energityper samt deler en vild øjenåbner jeg fik, som har gjort, at du læser dette opslag lige nu... 


Power Coach Modellen YouTube Thumbnail


Det klart mest spændende er at finde ud af, om du er en Projector, Manifestor, Generator, Manifesting Generator eller Reflector. Alene med den viden, bliver du blæst bagover - fordi det giver dig LOV til at være den du er, og ikke dén, som du måske har fået at vide hele livet, du skulle være. 

Jeg er fx. Manifesting Generator (ikke overraskende, tænker du om lidt). Men hele mit liv har jeg "basset ned", fulgt Janteloven, passet på at jeg ikke fyldte for meget i rummet. For det troede jeg, at jeg skulle. Men jeg ELSKEDE samtidig at være midtpunkt - hvilket nok forklarer hvorfor jeg var instruktør i Taekwondo allerede som 14-årig eller i 7 år havde mine egne power-træningshold. Hér blev jeg FYLDT med energi, simpelthen! Men jeg fortalte samtidig mig selv, at jeg ikke kunne være "out there" på arbejdspladsen, til familie-sammenkomster, i mine netværk... Men med Human Design kunne jeg jo se, at der er MENINGEN, at jeg skulle "fylde". At jeg er i flow, når jeg er "på". At jeg inspirerer og tiltrækker andre - og samtidig inspirerer andre, når jeg er i flow. WAOW! Så derfor gav jeg slip på mine forhindrende overbevisninger, fandt modet frem og sprang ud som "Power Coach"

Jeg er helt sikker på, at du også vil få big-time AHA-oplevelser, når du dykker ned i dit Human Design Chart. 


Må jeg lægge dit Human Design Chart?

Der er meget mere til Human Design, end jeg fortæller om her. Os, som er uddannede Human Design Readers, kan se meget mere dybde og mange flere lag i dit chart, end du kan læse dig til. Når jeg læser dit Human Design Chart, bruger jeg også min intuition (fordi jeg har et stærkt defineret Sakral-center *host-host*). Jeg hører oftest mine klienter sige, at jeg "ser dem". Jeg elsker virkelig oprigtigt at guide andre...

Læs mere om Human Design Reading hér 

Er du interesseret i et personligt Power Coaching Forløb, hvor Human Design Reading blot er starten på din forandringsproces, så åbner jeg op for (fysisk og online) forløb i april 2023. Skriv dig op hér, hvis du vil have besked så snart der er mere info. Det forpligter ikke. 


Så nu, kære ven. Gør noget magisk!

Møs, B 💜

Power Coaching Modellen
Step 2: Hvad vil du GERNE opnå?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar