Power Coaching Modellen

Power Coach Modellen

Power Coaching Modellen udspringer fra mange års erfaring med at træne mennesker, især kvinder, i fysisk træning. Fra 2015-2022 var jeg Personlig Træner, og elskede det. Men i takt med at jeg fik mere og mere viden inden for adfærdspsykologi samt skærpede min stærke intuition, begyndte jeg at bruge nye redskaber i min praksis, som ikke bare hjalp mine klienter med at tabe sig, blive stærkere og få en sundere krop – de begyndte også at tage bevidste beslutninger og vælge til og fra i deres liv. Det spredte sig som ringe i vandet, også til deres familieliv og karriere.

I dag underviser jeg ikke længere i hverken personlig- eller holdtræning (selvom det nogle gange hiver i mig). Jeg har besluttet at ”tage min egen medicin”, som man vist kalder det, og praktiserer hver eneste dag min ”Power Coach Model”. Ikke mindst fordi den er nem, men også fordi ”når du først ved det, så går du aldrig tilbage”.


Hvis du stadig læser med, er det fordi du er klar! Tillykke med det.

 

Power Coach Modellen

Power Coach ModellenStep 1: Find din “Inner Power”

Det er altafgørende, at vi starter med at lægge skinnerne.

Alt for mange gange er jeg startet på et vægttabsforløb med mine klienter, for 10 måneder senere finde ud af, at det i virkeligheden var noget helt andet, som der var brug for at blive forandret: Et dårligt parforhold, en forkert jobposition, et traume som havde brug for at blive healet. Det helt fantastiske er, at når mine klienter indser dette, som jeg kalder for deres ”Inner Power”, bliver de sprudlende af energi og overskud, og med denne bevidsthed taber de sig helt naturligt. Jeg synes, det er magisk.

Derfor handler step 1 om at finde ind til din ”Inner Power”. Nogle kalder det også for dit ”why” (e.g. Simon Sinek, Find Your Why, 2017), andre kalder det for "værdier".

Jeg bruger Coaching og Human Design. Coaching er en effektiv spørgeteknik, som får dig til at reflektere på et dybt plan. Human Design er et energisk fingeraftryk af den unikke person, du er. Som Human Design Reader (som er en certificering), mestrer man både at læse hvilken type du er, hvilke centre du har defineret (hvor du står stærkt i dig selv) og udefineret (hvor du er åben over for andres energier, hvilket sandsynligvis vil være teamer, som går igen i dit liv), hvilke sammenhænde dine centre har med både ”gates” og ”channels”, hvilken profil du er (hvilket siger noget om hvordan andre ser dig vs. hvordan du er på indersiden), samt hvorfor du mon tiltrækker eller bliver tiltrukket af andre personer.

En human design reading kan give bevidsthed om hvem du er, baseret på dine energier.

Læs mere om Step 1 her 🚀


Step 2: Hvad vil du GERNE opnå?

Med din ”Inner Power” på plads, vil det falde dig helt naturligt at vide, hvad det er du gerne vil opnå i livet. Hvad er dit ”purpose”? Hvad får du energi på, når du fjerner alle forhindringer?

Det magiske er, at når du først har forstået hvad din ”Inner Power” er, kan du ikke lade være med at blive bevidst om dine valg. Om du vælger ”hen imod” eller ”væk fra” er afgørende for din vej mod målet. For at gøre det lidt mere konkret, handler step 2 om sætte et mål for, hvad du GERNE vil. 

(Hint, hvis du kender til Law Of Attraction, så forstår du hvorfor det er så vigtigt, at vi framer sætningen således! Hvis du endnu ikke kender til Law Of Attraction, eller vil vide mere om det, så læs her...)

Læs mere om Step 2 hér


Step 3: Ændre dine vaner med lethed

Endnu en gang gør vi forandringsprocessen håndgribelig, nemlig ved at kigge på dine vaner. Jeg har i mange år været VaneCoach (som også er en certificering, faktisk på en uddannelse, hvor jeg har været med til at uddanne 80 andre VaneCoaches igennem flere år), og via VaneCoaching hjælper vi med at nedbryde forhindrende overbevisninger.

Jeg er stor fan af at starte med en lille vane, for så at skabe momentum.

Det kan nu gøres med lethed, fordi du har gennemgået step 1 og 2. Du vil opdage, at vaner som du troede, du skulle ændre, så som at spise sundere, træne mere og blive en bedre mor, kæreste eller veninde, alt sammen forandres. Enten forsvinder behovet, fordi du indser at det er noget som bor i den anden person, eller også forsvinder forhindringerne, fordi du indser hvor altafgørende den nye vane er for at opnå dit mål.

Jeg synes, at det er fuldstændig magisk at opleve dette hos mine klienter. Jeg ser, hvor folk ændre deres liv, tager ansvar, ser nye muligheder – og blomstrer op med energi og overskud.

Læs mere om Step 3 hérJeg er dybt taknemmelig for, at denne model er blevet skabt til mig, som en kulmination af alt min læring og erfaring – både med klienter og personligt. Og jeg er dig dybt taknemmelig for at læse med på langt. Du er så klar! Mere end du måske selv er klar over. Jeg ser dig…


Har du set, at jeg også tilbyder...

Power Coaching Forløb


#powercoachingmodel #powercoach #powercoaching #vanecoaching #humandesign #forandringsledelse #changemanagement #energi #energy #power #coach #coaching #changes #changing

Step 1: Find din Inner Power 🚀

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar