Fra løftet pegefinger til at mærke efter

Blog billede

I januar 2022 tog "Anna" mod til sig og kontaktede mig. Hun ville SÅ GERNE ændre sine spisevaner, men hun anede ikke hvad hun skulle gøre nu. Hun har seriøst prøvet alle tænkelige slankekure siden hun var ung: Vægtvogterne, faste, LCHF (low carb high fat)... sågar at stikke sig med en nål i maven! Hun var fyldt med skam.

Nu skulle det være nok! Anna er 49 år, og når hun bliver 50 år til vinter vil hun stå "kniv-skarpt". Og det skal fortsætte i endnu 50 år...


Så her startede vi:

  1. Sammen skabte vi et tillidsfuldt rum, hvor Anna kunne fortælle mig om sin baggrund og sine ønsker. 
  2. Jeg udfordrede hendes overbevisninger. Step by step. 
  3. Hun begyndt at ændre sit mindset fra 'dunken-oven-i-hovedet' til at blive bevist om hvad der i hvert faldet IKKE virker. 

Med personligt tilrettet coaching til Anna, fik hun en hjemmeopgave: 

Skriv en post-it som vil minde dig om, at du GERNE må alt - og det er tilladt at mærke efter, HVAD du har lyst til lige nu. Og hæng den så op et sted hvor du ser den - hver dag!

Læs mere om et vanecoaching-forløb med Birgitte hér


Birgitte gav mig en enorm ro, allerede på første samtale og i de efterfølgende sessioner, er der landet en masse i mit hoved. Jeg har kigget på mine vaner, op en helt ny måde. Jeg laver små kærlige noter til mig selv, som hjælper mig på vej.

Det vigtigste for mig, er at mit "had" til min krop, er formindsket i en grad, hvor jeg nu ikke længere bliver ked af at se mig selv i spejlet.

Den bedste og vigtigste beslutning i mit liv.


Se mere om et Coaching-forløb hér

Hvad er overspisning?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar