MORsom Træning er tilbage med NYT EVENT

Kære mor. Vi har lavet dette udendørs træningsevent til dig, som 1. gerne vil træne med andre mødre, og 2. gerne vil få kendskab og vejledning til at bære dit barn korrekt. Er det dig?


Læs mere om begivenheden
på Facebook hér

 

🤱🍀 SLYNGEVEJLEDNING
Christina Grøndahl er slyngevejleder, kropsterapeut, mor og iværksætter. Til eventet giver hun en kort instruktion til babybæring med fokus på sikkerhed, ergonomi og komfort, og I kan stille spørgsmål og få tips til indstilling af bæreseler m.v.
Efter træningen bliver der mulighed for hands on guidning samt at se eller prøve forskellige typer af bæreredskaber.
Medbring gerne eget bæreredskab. Christina tager også et udvalg af vikler m.m. med som inspiration (de er ikke til salg).


🤸‍♀️💦 TRÆNING
Birgitte sørger som altid for en sjov og effektiv træning, hvor vi både får høj puls, styrket og udstukket mor-kroppens ømme muller.

TILMELDING
Eventet koster 50,-
Du tilmelder dig ved at betale på MobilePay til 357778, senest dagen (lørdag d. 12. juni) kl. 21. (Ved evt. aflysning ⛈ bliver alle tilmeldinger tilbagebetalt via MobilePay)

MØDESTED
Vi mødes foran Sorgenfri Slot (På hjørnet af Lottenborgvej og Kongevejen/Lyngby Hovedgade). Bussen holder lige ved mødestedet, og du kan parkere foran slottet eller længere nede af Lottenborgvej.

🎁 BONUS: Som deltager på eventet får du også en GAVE fra Christina.


TÆLLER BABYER OGSÅ MED, NÅR VI MAX. MÅ VÆRE 10! Jamen, jeg laver jo mor-barn træning 😲
FIT LIVING

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar