📽🤸‍♀️📲 Online Træning & Mig: En lille historie

Online Træning com BR

En gang var jeg bange. Skrækslagende for at træne online. Undervise. "Hvad nu, når der er 'all eyes ONLY on me'? Kan de så li', hvad de ser?". Jeg tænkte: "Jeg kan jo ikke gemme mig blandt holddeltagerne", jeg var nemlig sikker på, at de kunne gennemskue mig 🙈

Fed udfordring 😎 Den måtte jeg tage op, og hoppe ud af min komfortzone. Simpelthen finde ud af, om det er så slemt.

Jeg startede FB-gruppen "Træn sammen - hver for sig" I nov'20. Nu er der 650+ medlemmer. Hver søndag træner jeg 15-20 min. LIVE træning. Først var i 2 på - to loyale venner. Så blev i 10. Snart 20...

"Okay, jeg kan godt det her". Jeg blev snart overbevist om, at online træning har 3 fordele:

1. Det er NEMT. Både for dig og mig. Du kan komme på holdet med 1 klik. Jeg kan træne fra min have, mens baby sover.

2. Det er FLEKSIBELT. Man kan træne med, hvorend man er. Ingen tilmelding. Ingen omklædningsrum. Bare stue, have, sommerhus, you name it.

3. Det er SJOVT OG MOTIVERENDE. Måske den vigtigste overbevisning for mig, blev slået til Søren: Jeg skulle alligevel ikke gå på kompromis med dén jeg er. Jeg kan stadig SE jer, RETTE på jer, LAVE FIS med jer og få jer til at tage den der EKSTRA armbøjning - på tæerne. I kan mærke mig, og jeg kan mærke jer.

Derfor var det helt naturligt, at jeg skulle være partner i FitAtHome.nu sammen med Thomas og Alex. Endnu flere danskere skal simpelthen finde ud af, hvor nemt, fleksibelt yet sjovt og motiverende der er at lave online træning. Lad os se, hvad der sker nu... Jeg bliver i hvert faldet hængende bag skærmen et par dage om ugen.

Og der har jeg skrevet lidt om på min hjemmeside, klik her.

VI TRÆNES VED ✌🏻🤸‍♀️💦

48t CHALLENGE: Hinke
MORsom Træning er tilbage med NYT EVENT

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar