Jeg er med i FIT LIVING i januar 2021 🤸💥

FIT LIVING banner
ALT for damerne ringede...

"Vores første nummer i 2021 kommer til at handle om 'nyt år, nye vaner'. Mere om det i vores sports-magasin. Vil du være med i FIT LIVING?".

Øh, Ja-tak! 🤩🤪

Som VaneCoach og fortaler for at vi altid kan ændre vores træningsvaner, er det en super-awesome mulighed at sprede budskabet om mit gratis online træningsfællesskab "Træn sammen - hver for sig, med Birgitte Riddersholm".

Gruppen er skabt under corona-tiden, hvor vores træningsvaner er blevet påvirket markant. Jeg mener, at du sagtens kan lave nye og gode træningsvaner, selvom din hverdag er vendt på hovedet. Men det hjælper at være sammen med andre og det skal være sjovt! DET budskab vil jeg gerne dele i FIT LIVING, som kommer på gaden i dag.

Jo, jo. Jeg har betalt for annoncen - bevares. Men jeg har allerede nu fået de første medlemmer i gruppen som har set mig i bladet. De/I kommer fra hele landet. Og tænk en gang: Hvis jeg bare kan flytte én af jer fra inaktivitet og en 'nedadgående spiral' til at få et nyt og motiverende syn på jer selv, jeres træning og jeres muligheder... Ja, så har det været det hele værd 🙏💛

2020 eftermæle
Mit træningsunivers = Dit træningsunivers

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar