Jeg er med i FIT LIVING i januar 2021 ūü§łūüí•

FIT LIVING banner
ALT for damerne ringede...

"Vores f√łrste nummer i 2021 kommer til at handle om 'nyt √•r, nye vaner'. Mere om det i vores sports-magasin. Vil du v√¶re med i FIT LIVING?".

√ėh, Ja-tak! ūü§©ūü§™

Som VaneCoach og fortaler for at vi altid kan ændre vores træningsvaner, er det en super-awesome mulighed at sprede budskabet om mit gratis online træningsfællesskab "Træn sammen - hver for sig, med Birgitte Riddersholm".

Gruppen er skabt under corona-tiden, hvor vores træningsvaner er blevet påvirket markant. Jeg mener, at du sagtens kan lave nye og gode træningsvaner, selvom din hverdag er vendt på hovedet. Men det hjælper at være sammen med andre og det skal være sjovt! DET budskab vil jeg gerne dele i FIT LIVING, som kommer på gaden i dag.

Jo, jo. Jeg har betalt for annoncen - bevares. Men jeg har allerede nu f√•et de f√łrste medlemmer i gruppen som har set mig i bladet. De/I kommer fra hele landet. Og t√¶nk en gang: Hvis jeg bare kan flytte √©n af jer fra inaktivitet og en 'nedadg√•ende spiral' til at f√• et nyt og motiverende syn p√• jer selv, jeres tr√¶ning og jeres muligheder... Ja, s√• har det v√¶ret det hele v√¶rd ūüôŹūüíõ

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. V√¶r den f√łrste til at skrive en!

Skriv en kommentar