Hvad gør en selvstændig coach, når miss Corona rammer igen? [Find mit tilbud på Online Kursus her]

Svaner

Wow - endnu en Corona-restriktion, som påvirker os dybt!

Da jeg valgte at gå selvstændig, havde jeg (overraskende nok) ingen idé om, at det skulle være Så svært, som det har været i 2020. Jeg har gå-på-mod, jeg er kreativ og jeg værdsætter fleksibiliteten ved at være iværksætter. Men når de ydre faktorer rammer uanmeldt, skal jeg også være omstillingsparat.


I skrivende stund, arbejder jeg på to hjerte-projekter, som jeg gerne vil dele med jer:

  1. Et træningsfællesskab for mødre på barsel i mit lokale område, som jeg kalder MORsom Træning. Det er opstået af den simple grund, at der ikke var noget sted at dyrke motion med andre mødre i mit lokalområde, og derfor oprettede jeg det bare selv. Hvad vi gør nu, overvejer jeg stadig.
  2. Et online kursus, med fokus på at sætte et realistisk træningsmål, så du kan komme i gang med at træne, lige dér i livet, hvor du er nu. Det skal være let tilgængeligt for alle, og derfor kalder jeg det for ”Kom godt i gang: Med din hjemme- eller udendørstræning”. I kurset er der både udvalgte træningsøvelser og øvelser i at overkomme modstand.

Sidstnævnte hjerte-projekt har jeg netop valgt at tilbyde til en reduceret pris. Både for at kunne hjælpe dig, men også fordi vi selvstændige bliver nødt til at strække os lidt ekstra, når miss Corona byder op til dans.

Det er med den største ydmyghed, at jeg tilbyder dette, sammen med et ønske om, at vi kan ”træne sammen – hver for sig”. Hvis du vil se mere, kan du klikke videre her: https://komgodtigangmeddintraening.birgitteriddersholm.dk/


Tak, fordi du læste med så langt <3

Luft-high-5 og albue-knuckle
Birgitte Riddersholm

Mit nye træningsforum venter på dig!
Træn sammen - hver for sig [nyt corona-venligt træningskoncept]

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar